HappisCityAlive!

HappisCityAlive!

Som ni kanske märker har det varit lågvatten både i älven och på bloggfronten ett tag nu… Vi jobbar för fullt med förberedelser inför ett evenemang i Haparanda City som kommer att gå av stapeln v.30, HappisCityAlive! Tygern ingår nämligen i ett nätverk som sträcker sig genom Tornedalen med ett 70-tal medlemmar och heter Företagsam Kvinna i Tornedalen. Detta arrangemang planerar vi och ordnar tillsammans.

Det senaste i planeringen finns att läsa i bloggen, klicka på bilden nedan!

De flesta av butikerna i stan kommer att delta i en tipsrunda med frågor om sina egna företag. Alla som går tipsrundan har chans att vinna presentkort att använda i valfri butik (bland de butiker som är med, alltså…) Ta chansen! Visste du ens att det fanns så många butiker, salonger och företag i vårt lilla city?

Här kan ni se vilka företag som är med just nu, det kan hinna bli några till också! Säkert skulle du vilja ha ett presentkort till någon av dom? Det vill jag (men jag råkar sitta på facit till hela rundan, så jag får inte vara med…)

Gamla Skocentrum, ser inte så mycket ut för världen just nu... Men vänta bara!

I Skocentrums gamla lokal tänker vi ”utsocknes” företagare slå våra påsar ihop och bygga en tillfällig butik där vi säljer vårt hantverk och design. I lokalen blir det även massage, info och så vi såklart! Alla Företagsamma Kvinnor!! Det blir toppen!

Scenen på stranden;) Här blir det fullt ös med EveryBODY!

Som om inte det vore nog blir det prova-på gruppträning med EveryBody nere på stranden, yoga med Friteko Balans och Qi Gong med Qi Källan på torget! Vilken höjdarvecka;)

  

Det händer andra roliga saker i Happis denna period = ett bra tillfälle att besöka stan, eller att stanna hemma för oss som bor här;)

Udda Med Flit

Lämna ditt meddelande