Har jag blivit lat?

Har jag blivit lat?

Det skulle man kunna tro… Men i själva verket är det tvärtom! Efter en härlig julledighet med goda vänner är vi taggade till tusen och tapetserar så många möbler vi bara hinner! Många i kö och fullt i verkstan. Superkul, men alas, mindre tid för bloggning… Jag har försökt att lägga ut lite bilder på facebook åtminstone. Men nu lovar jag bot och bättring!

Till att börja med tycker jag att ni ska kolla in Marju Matsins nya hemsida! (De snygga bilderna är tagna av Kenneth Mikko, andra av mig…)

Skapad av moi i egen hög person;) Jag tar gärna feedback. Det var det hela för idag! Mer kommer… kanske imorgon? Men jag lovar inget… Kylan gör mig lite trög, det är en bra bit kallare än 20 minus just nu och alla brasor brinner för fullt. Vi hörs!

Udda Med Flit

Lämna ditt meddelande