• 072-214 56 97 (we speak english)
  • info@uddamedflit.se

Klädswap, ekologisk shopping!

Klädswap, ekologisk shopping!

Facebook0
Facebook
Instagram0
Twitter
RSS20
Google+
http://uddamedflit.se/kladswap-ekologisk-shopping/

Det här var ju riktigt skoj att göra en söndag eftermiddag! Jag rensade garderoben i vintras och hittade en massa klänningar som jag köpt i förhoppning att bli bjuden på många cocktailpartyn… Det har inte duggat så tätt med inbjudningar som jag hade hoppats… En del av klänningarna har jag aldrig använt! Det vill man ju inte kasta bara?! Röda Korset i Haparanda hade fullt och vägrade ta emot dem. Vad gör man?

Som en skänk från ovan dök det upp ett evenemang på facebook ordnat av vår finfina klimatstrateg m.fl i Haparanda, nämligen SWAP! Det går till så att man tar med sig valfritt antal hela och rena plagg. Sedan botaniserar man bland alla härliga inlämnade rejectamentos och tar med sig lika många plagg hem som man lämnade in!

Man får nog beteckna detta som en succé! Där syns jag i mitten i prickig kavaj, djupt koncentrerad… Jag hittade lite av varje (dock bara hälften så många som jag lämnade in, man ska ju ha lite tur med storlekar osv…) Här är de bästa fynden!

Härligt gula skor, matchar mitt nagellack perfekt;) Den randiga tunikan kommer bli en sommarfavvo! Jag hade hoppats på en fin slips, en hatt och en vippig kjol. Hittade inget av detta, men är mycket nöjd ändå! Var nära att bjuda hem en belgare på bastu också, men fegade ur i sista sekunden… Kanske en sån där sak man ska kolla med sin man först? Nu har jag kollat, nästa gång jag träffar en trevlig turist tar jag hem dom!

Leta upp nästa klädswap i din stad. Rekommenderas! Mer miljövänligt än så här blir det inte;)

Facebook0
Facebook
Instagram0
Twitter
RSS20
Google+
http://uddamedflit.se/kladswap-ekologisk-shopping/
Udda Med Flit
Udda Med Flit

2 thoughts on “Klädswap, ekologisk shopping!

SofiPosted on  11:10 f m - Jun 11, 2012

Låter som en riktigt kulig söndag! Snygga kläder fick du hem oxå! Visst är det synd att de där inbjudningarna till cocktailpartyn lyser med sin frånvaro? Tror vi får ta tag i det här och ordna fester 🙂

P.s Vilken fin blogg förresten!

TygernPosted on  3:26 e m - Jun 11, 2012

Absolut, vi fixar det själva;) Fast nu har jag bytt bort mina klänningar… Kanske finns det nån kvar;)

Kul att du gillar vår blogg! Dito!

Leave a Comment

Facebook
Facebook
Instagram0
Twitter
RSS20
Google+
http://uddamedflit.se/kladswap-ekologisk-shopping/