Ljuvliga trädgårdsstolar i härliga pastellfärger!

Ljuvliga trädgårdsstolar i härliga pastellfärger!

Nu finns dom i webshopen! Dom härliga före detta köksstolarna… Köp en eller två, eller ett helt knippe! Jag har testat och ja, dom klarar regn! Men helst står dom under tak på en altan eller trädäck. Då håller dom längre och sjunker inte ner i gräsmattan och får smutsiga fötter;)

Du som bor i närheten kan såklart komma till Tygern och provsitta, samt provsmaka vårt gofika;) Denna vecka har vi Rabarberkaka. Vattnet har gått ner, så det är bara att köra hela vägen till våran trevliga gård!

Har du egna pinnstolar som sett sina bättre dagar och numera inte är så sexiga? Förvandla dom till altanstolar i dina egna favoritfärger!! Tygern tipsar: Gör-det-själv!

Udda Med Flit

Ett svar på ”Ljuvliga trädgårdsstolar i härliga pastellfärger!

Sophia SundbergPublicerat den  11:23 f m - jun 19, 2012

Er blogg är HELT underbar. Glad, personlig, informativ, jag älskar den! Läser alla inlägg med stor behållning! Om det finns något ni någonsin behöver hjälp med, stort som smått, tveka inte att fråga! Jag hjälper gärna till, och när ni ska till Sthlm så skrik till!!! Sedan när ni är kungliga hovleverantörer, då är jag den som står längst fram när ni klipper bandet på invigningen av något stort och ”fancy”, pekar på Therese och ropar högt så alla hör: Henne, henne känner jag! 🙂
Av hela mitt hjärta önskar jag er fortsatt lycka till!
Stor kram Sophia

    TygernPublicerat den  3:39 e m - jun 19, 2012

    Åh, gulliga du Sophia! Vad glad jag blir. Du har redan hjälpt oss massor! Du skulle bara veta… Klart jag ska säga till nästa gång jag besöker storstan;) Om du lovar att säga till när du kommer till Tornedalen nästa gång! Du är varmt välkommen!!

    Massa kramar! Pst… tror snart jag har knäckt twitter oxå;) Tack för att du drar mig in i rätt decennium!

Lämna ditt meddelande