Tygern i Sköna Hem!

Tygern i Sköna Hem!

Idag är det frost på marken. Jag tyckte vi behövde lite extra mys till förmiddagsfikat;) Favvochokladen, rättvisemärkt med havssalt och mandel. Lyxade dessutom med en inredningstidning! Jag tänkte hitta lite inspiration för vår farstu…

…kan inte säga att jag hittat någon tidning med ”tema:Farstu” just nu… Men inspiration kan man ju hitta ändå 🙂

Extra intressant blev det när jag hittade ett reportage om redesign! Jättespännande;) Gissa om jag höll på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag plötsligt ser…

EkoTygern!! Där, i tidningen, det glossiga läckra inredningsmagasinet!! Under Design by leftovers (som vi följer med intresse, men absolut inte har råd med…) Helgalet! Vem skämtar med oss aprillo?? Shit, vad kul och läskigt… nu kanske fler folk hittar oss? Hur ska det gå?? Man kan få skrämselhicka med mindre… Vi säger som indianerna till Herr Columbus: Hurra, vi är upptäckta!

Vi tar oss i kragen och försöker andas lugnt resten av dagen. Här i Tornedalen ska man ju inte tro att man är nåt, men det börjar bli allt svårare 😉 Och nej, jag har inget pokerface, har aldrig haft…

Udda Med Flit

Ett svar på ”Tygern i Sköna Hem!

NinaPublicerat den  6:29 e m - okt 16, 2012

Jag hoppas verkligen att det går bättre för er än för indianerna!

SannaPublicerat den  6:43 e m - okt 16, 2012

Bara älskar er kreativa blogg och ert hantverk! <3

SV: Skoj att du gillade mina återbruks julklappsetiketter. =)

Kraaaam
Sanna

Lämna ditt meddelande