Brokiga Bengalen

Brokiga Bengalen

Igår fick jag några minuter över… Så jag sydde äntligen den där duken till oss själva, som jag köpte tyg till i våras! Tänk att man inte kommer sig för att göra saker, som går så fort bara man gör det… Så himla snyggt blev det! Otrolig lyster på tyget och så snyggt med det härliga blå mot mörkt trä.

Tyget kommer från Brokiga Bengalen på Söder i Stockholm. Helt underbara tyger och ett bra projekt som gynnar duktiga hantverkande kvinnor! Vi har några tygprover i verkstan. Till möbler skulle jag välja kraftigare tyger, men till dukar, gardiner och kuddar är dessa helt ljuvliga! Det är en härlig butik att gå in i, en källarsmyg med de mest sprakande textilier från golv till tak. ”Barn i godisbutik”-feeling, för oss som älskar tyger!

Jag är även stolt över att lyckats åstadkomma så snygga kanelbullar! Okej, en del är väldigt fantasifulla i formen…

Men en knut kan ju se ut på olika sätt, det lärde jag mig i scouterna! Särskilt min knutar kunde se ut på väldigt många olika sätt…

Udda Med Flit

Ett svar på ”Brokiga Bengalen

Christina GåsbergPublicerat den  12:09 e m - aug 30, 2012

Det första jag tänkte var; Vilka snygga bullar! Så jo de var väldigt snygga! =) Imponerad! …………Ja den tygaffären skulle jag jag nog stormtrivas i, får kika in där någon gång.

NinaPublicerat den  5:41 e m - aug 30, 2012

Bullarna ser ju ut som från café! Snygg duk också 😉

Lämna ditt meddelande