Norrbottens Museum

Norrbottens Museum

 

På Norrbottens Museum i Luleå kan man njuta av utställningen Hemslöjden 130 År i Norrbotten! Den startade den 28.e april och har blivit förlängd ända till den 9.e september, eftersom den blivit så uppskattad. Så himla kul!

 

Tygern har den stora äran att ingå i denna stora samlingsutställning på temat ”Slöjd”! Vi är stolta;) Äntligen har jag tagit mig tid att faktiskt se den också! Jag kan rekommendera den;)

Samtidigt med slöjdutställningen visas andra fina utställningar, bland annat en med landskapsdräkter…

Vi kunde såklart inte låta bli att leka lite…

 

 

Sinclair är snygg bland många vackra slöjdföremål! Under våran HappisCityAlive-vecka kom en kvinna fram till mig och sa att hon hade sett Sinclair i Luleå och fått en riktig aha-upplevelse! Det gläder verkligen ett hantverkar/design/slöjdar-hjärta. Tusen tack!

 

Några bilder från utställningen, varsågoda.

        

Slöjd kan vara nästan vad som helst! Släpp fram skaparglädjen, strunta i regler om teknik och material; Slöjda mot nya mål i livet! Jag blev lite extra förtjust i de fina fiskarna… Gå dit och hitta dina favoriter! Det är gratis;) Vill du ha ännu mer inspiration, kolla in denna sida! (365 saker du kan slöjda, ett nytt tips varje dag!)

Udda Med Flit

Lämna ditt meddelande